Misterioasă. Frumos ambalată stă așezată pe laptop. Deja știu. Mă frământ. De fapt, nu știu. Mă tem să o deschid. Mă agit, mă învârt pe lângă ea, mă gândesc, mă răzgândesc, zâmbesc, mă îngrijorez, mă temperez și mă calmez. Trag cu ochiul și visez. La ce? La vacanța perfectă. Așa scrie pe bilet.

Ce să fie, ce să fie? Valuri de gânduri și idei se lovesc de mintea și imaginația mea. Închid un ochi și mă scufund după vacanța mea perfectă într-o cutie. „Ghici unde plecăm mâine?!“, mă întreabă un alt bilet. Și stau și meditez. Deschid ochii, mintea și apoi privesc. Nu visez, ci doar vizualizez ceea ce îmi doresc. Văd culori care mă fac pur și simplu să trăiesc și să vibrez. Și nu mă opresc, continuu să călătoresc. Acele momente intense de fantezie mă fac să mă pregătesc. Mă arunc în pat și încep să îmi imaginez, zâmbesc și mă „topesc“, apoi probez. Oglinda devine miraj, iar patul hamac aranjat frumos.

Un albastru mat și curat îmi inundă toate simțurile. Îl ating și simt deja parcă finețea nisipului alb care mișună vesel printre degete. Cusăturile sale discrete nu fac altceva decât să mă ghideze mai ușor către drumul final. Liniile sale perfecte de un alb imaculat mă fac să inspir un aer curat și parfumat. Pășesc și nu mă feresc în continuare să vizualizez. E unul dintre acele locuri în care ai vrea să trăiești și de unde nu ai vrea să mai pleci. E unul dintre acele lucruri de care nu mai vrei să te dezlipești și dezobișnuiești. De insulele Maldive bineînțeles că povestesc.

Există culori care te întristează, există culori care te încurajează și există culori care te ghidează în vacanță. Vizualizează ceea ce îți dorești și lasă-te purtat de instinct. Orice lucru, orice culoare inspiră ceva. Ceva ce tu-ți dorești. Dar ce? Asociază-le cu idei, lucruri, oameni, gânduri, sentimente și dorințe. Poți să citești oamenii după haine și hainele după dorințe. Iar un costum de baie îți poate aduce speranța și vacanța toată-ntr-o cutie.

El este de la Jolidon, costumul frumos, albastru și misterios.

                                                                                                                                                                          Articol participant la:

Ți-a plăcut articolul? Fii generos și împarte-l cu prietenii.

Despre autor

ADAUGĂ UN COMENTARIU

Close