Femeia a fost îmbrăcată întotdeauna cu o rochie nemaivăzută de mister. Poate datorită frumuseții ei din spatele machiajului discret. Sau poate a urmei de parfum imprimată cu grijă în pielea ei? A felului de a simți, de a iubi, de a străluci și de a zâmbi. Și de a fi? Sau poate pur și simplu încă e un mister.

Dar oare o femeie cu farmec ar fi mai ușor de definit? Ea se cunoaște după atitudine și zâmbet. O femeie cu farmec știe cum să iasă în evidență și să taie respirații. Firească și naturală, o femeie cu farmec are farmec. Ea știe să și-l păstreze și să se delecteze cu surâsurile celor care o admiră. Ea vede tot și simte tot, chiar dacă te face să crezi că nu-i așa. O femeie cu farmec știe când să se folosească de asta și când nu.

Ea știe să intuiască, să greșească, să mărturisească și să accepte situațiile care apar în viața ei. O femeie cu farmec se lasă întotdeauna purtată de sentimentele ei. Ea are sufletul curat și și-l păstrează așa indiferent de ce s-ar întâmpla. Ea nu se va schimba, își va păstra bunătatea și identitatea. O femeie cu farmec ești și tu. Pentru că din acele românce cu farmec de la Farmec, faci parte și tu. 

 

 

                                                                                                                                                                       Articol participant la:

Ți-a plăcut articolul? Fii generos și împarte-l cu prietenii.

Despre autor

ADAUGĂ UN COMENTARIU

Close