Barcelona
Când vine vorba despre ea, unii se gândesc la fotbal, alții se gândesc la soare, mare, romantism, cultură, clădiri, fotografii, Gaudi. Când vine vorba despre ea, eu mă gândesc la ei. La oameni.

Călătorind adesea printre gânduri și uneori pe Google, ajung la diferite destinații. Astăzi, Barcelona. Cu o hartă imensă în mâini, m-aș plimba pe bulevardele vizualizate doar în gând, cu ajutorul prietenilor mei. Și nu ca să mă ghidez, ci ca să mă ascund. Să privesc pe furiș oamenii. Toate acele priviri extaziate de clădirile impresionante din oraș. Îmi imaginez oamenii aceia cu guri căscate pe care aș vrea să le surprind ca un aparat foto. Cu toate că nu suport aglomerația, în Barcelona aș căuta-o. M-aș pierde printre oameni, idei, emoții, cafenele și trăiri, până noaptea târziu. Și pe lângă marea de oameni, aș trage un ochi și la marea Mediterană. Costa Brava e aproape. Aș merge și prin port, să dau mâna cu statuia lui Columb. Și m-aș urca într-un portocal. Apoi, din deal în deal și catedrală în catedrală, n-aș putea rezista doar să trec pe lângă Muzeul de Ciocolată. Cine ar putea?

Where there`s a will there`s a way. Asta ar sta scris pe plăcuțele statuilor umane din Piața Rambla. Și cum a will există, până va fi gata Sagrada Familia, poate ajung și eu pe acolo… Voi mi-o puteți lua înainte. Eu sunt destul de paralelă cu avioane și alte detalii tehnice, dar nu și Paralela 45. Așa că dacă nu vreți să călătoriți și voi în gând, începeți să căutați Charter Barcelona din Bucuresti. Călătorie plăcută.

                                                                                                                                                                          Articol participant la:

Ți-a plăcut articolul? Fii generos și împarte-l cu prietenii.

Despre autor

ADAUGĂ UN COMENTARIU

Close