Farmece fermecate

Într-o lume nebună în care ne zbuciumăm zilnic, oamenii au uitat de naturalețe. Naturalețea de a trăi, naturalețea de a fi, de a vorbi, naturalețea de a arăta, de a zâmbi. Naturalețea a ajuns să fie înțeleasă ca ceva superficial. Cine mai crede acum în naturalețe… Riști să te scufunzi în ignoranță și aroganță. Și nu vrei asta, nu?

Cu toate astea, în adâncul nostru căutăm naturalul în orice… În ultima vreme poate mult prea mult. Astfel, o fi el moft, dar e la modă. Și poate și de asta riscă să devină un pic superficial. Dar naturalul este esențial. Chiar dacă nu întotdeauna vom alege roșiile cele mai mari și mai coapte, le vom alege întotdeauna pe cele naturale. De ce? Pentru că ne înfrumusețează gustul și ne întăresc convingeri, ne ajută să credem că ne menținem sănătoși și ne determină să ne îndrăgostim de natură și implicit de viață.

Așa se întâmplă și în „alegerea“ de oameni. Se caută cei naturali, și frumoși, și sinceri, și originali. Căutăm naturalul pentru că noi, în esență, asta ar trebui să fim. Liberi, fără măști artificiale. Și cum ceea ce se aseamănă se adună, naturalul atrage naturalul. Așa că nu fi natural artificial. Îndrăznește să fii doar natural. Știu că totul în jur se schimbă, oameni, mentalități, tehnologii… și ai să spui că să fii așa cum ești e dificil. Dar ce nu e?

Frumusețea de a fi doar natural nu ar trebui luată cuiva. Pentru mine e energia de zi cu zi. Mă ajută să mă îndrăgostesc de viață în fiecare zi. Să mă bucur de mine, de alții, de lucruri mărunte sau mărețe. De zâmbete, de culori, de oameni, de emoții, de amintiri, de locuri, de TOT. Așa că susțin naturalețe fără bătrânețe sau pân’ la bătrânețe! 🙂 Poți renunța la farmecul tău imaginar ca să-l găsești pe cel natural.

De asta îmi place foarte mult mesajul pe care îl transmite noul spot al brandului Farmec, unde e Giulia Ambasador gama Farmec Natural. Măștile cad! Iar dacă de frumusețea și naturalețea ta exterioară poți să ai grijă cu gălbenele, aloe vera și argan, folosite în noua gamă Farmec Natural, pe cea interioară o întrețin doar bucuria și fericirea măruntă de a fi.

Îndrăgostește-te de viață pentru că viața și naturalul ești tu. Nu poți să trăiești dacă nu te iubești, nu? Iar dacă viața nu te farmecă, atunci ce?

 

 Naturalețe fermecată, spune tu, cine e cea mai îndrăgostită de viață? 

 

 

                                                                                                                                                                          Articol participant la:

    

Ți-a plăcut articolul? Fii generos și împarte-l cu prietenii.

Despre autor

ADAUGĂ UN COMENTARIU

Close