Să vorbim puțin despre bulele sfârâinde ale lui Pepsi. Fie că îl bei singur sau îl împarți cu alții, că-l bei din pahar sau direct din sticlă, cu pai sau fără pai, rece sau cald, Pepsi e Pepsi.

Poate că nu-ți dă aripi ca alte băuturi răcoritoare, dar îți dă un spirit de zeu. De ce? Cineva foarte drag mie îmi amintește mereu că Pepsi este băutura zeilor. Eu spun însă că este zeul însuși. Te face să te supui, să îngenunchezi în fața bulelor lui ori de câte ori vrea el. Să sfârâi odată cu bulele sale la așteptarea sa în pahar, să-l idolatrizezi chiar dacă nu-ți plăcea.

Te zăpăcește, te intrigă, te sufocă, te transformă. Și, în final, te topește (la propriu). Știi că are kg întregi de zahăr și că te ajută bucuros să te îngrași, dar e el. E Pepsi. Tu-i poți rezista?

 

Printre reclamele preferate 

Ți-a plăcut articolul? Fii generos și împarte-l cu prietenii.

Despre autor

7 Comments

  1. Eu ii pot rezista. Nu-mi place Pepsi, dar ador Cola:X

  2. Adooor Pepsiiiii!!! ”Cineva foarte drag mie îmi amintește mereu că Pepsi este băutura zeilor.”, Poți să pui două persoane dragi ție! Da? :-*

  3. Sa vezi cand o sa bei Pepsi Next: acealasi gust ca Pepsi, dar numai 40% din cantitatea de zahar (plus un mic secret murdar):
    http://camarasdelumini.wordpress.com/2012/04/11/industrializarea-gustului-si-imoralitatea-savorii/

  4. Vechea problema a “bauturii zeilor” … Si unii , totusi , nu au murit 1 saptamana fara :))

ADAUGĂ UN COMENTARIU

Close