Dacă ești proaspăt absolvent și vrei să te simți cu adevărat absolvent, astăzi este Ziua Ta. Trebuie să o sărbătorești. Așa că lasă un pic licența să se odihnească și bucură-te de ultimele momente ale sfârșitului de an universitar printre studenți și multe zâmbete. „Ziua Absolventului” a devenit în ultimii ani unul dintre cele mai frumoase momente ale studenției și o amintire de neprețuit în buzunarul sufletesc al fiecărui absolvent. E o zi specială, cu activități organizate și dedicate ție.

Vor fi acolo absolvenți de la cele cinci universități publice din Iași. Vei putea participa la Marșul Absolvenților. Iar Vunk și Antonia, câştigătorii categoriei Best Romanian Act la Premiile MTV, vor cânta pentru tine.

 

 

 

Când?

20 iunie 2013.

 

Ce?

18.00-20.00: Marșul Absolvenților celor cinci universități publice din Iași;

20.00-20.45: Deschiderea Ceremoniei Absolvent 2013;

21.00-23.00: Concert Vunk & Antonia, Piața Palatului Culturii.

 

Cum?

Traseu 1: Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară – Rond Agronomie (18.30), Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“, corpul A și B (ora 19.00), Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa“ – Piaţa Naţiunilor Unite (ora 19.15), Bd. Independenţei – intersecţia cu str. I.C. Brătianu (ora 19.30), Universitatea de Arte „George Enescu“ – piaţa Miron Costin (ora 19.45), Bd. Ştefan cel Mare (ora 20.00);

Traseu 2: Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi“ – Parcare Iulius Mall (ora 18.30), str. Elena Doamna (ora 19.00), Bd. Independenţei – intersecţia cu str. I.C. Brătianu(19.30), piaţa Miron Costin (ora 19.45), Bd. Ştefan cel Mare (ora 20.00).

 

Evenimentul se desfăşoară în cadrul Festivalului Internaţional al Educaţiei (FIE Iași) și reprezintă un moment perfect pentru a te deconecta înainte de a-ți susține lucrarea de licență și de a te distra alături de absolvenți de peste tot.

Eu m-am sărbătorit anul trecut. A fost o nebunie, amestecată acum cu melancolie. Așa că dacă mai sunteți ca mine și vreți să participați și anul acesta, ne vedem acolo, să îi încurajăm pe cei care sunt cum am fost noi.

Ți-a plăcut articolul? Fii generos și împarte-l cu prietenii.

Despre autor

ADAUGĂ UN COMENTARIU

Close