Mă simt specială. Mâine particip la un eveniment unic în România. De ce? Ca să vă pot povesti și vouă ceea ce se întâmplă acolo și să vă simțiți și voi speciali.

Mai exact, mâine ies din zona mea de confort. Dau Jurnalismul, Marketingul și PR-ul pentru un altfel de eveniment. Un eveniment plin de culoare, unde tehnica și imaginația creionează forme ce urmează să dezvăluie și să împrospăteze frumuseți și chipuri. Un eveniment unic în România, unde abia aștept să descopăr altfel de pasiuni decât cele cu care sunt eu obișnuită, altfel de curiozități și altfel de emoții.

„Bazele tehnicii creionului“ se vor pune în premieră la Iași de către Taisiya Vasilyeva, fondatoarea „tehnicii Creionului“. Aceasta va veni pentru prima oară în România pentru a susține la Iași un seminar de tip masterclass pentru pasionații de make-up. Aceștia vor avea parte, în perioada 18-19 iunie 2013, de o sesiune de teorie şi demonstraţie, precum și de o sesiune practică sub îndrumarea Taisiyei Vasilyeva, unde vor avea oportunitatea să își testeze abilitățile și să aprofundeze tehnicile învățate.

Taisiya Vasilyeva este un arbitru de talie internaţională, antrenor al echipei naționale a Ucrainei la make-up și body-art şi art-director al Academiei de coafură Lyudmila Abramova „Centrul de modă“. În cei 30 de ani de experienţă a educat şi antrenat un număr mare de studenți, câștigători ai concursurilor internaționale, campionatelor mondiale şi europene, ai Ucrainei şi Dnepropetrovsk-ului.

Vă dați seama câte zâmbete și surâsuri a reușit Taisiya Vasilyeva să pună pe fețele oamenilor în 30 de ani de activitate în domeniul care o pasionează? Eu nu mă pricep deloc la machiaj. Dar mi se pare fascinant cum în cateva minute pensulele și creioanele creează din make-up artistiști magicieni și din simpli oameni zeițe și zei. 

Evenimentul este organizat de Şcoala de Machiaj „Luciana Sasu“. Dacă sunteți curioși și vreți să aflați și alte informații despre eveniment, puteți accesa pagina de Facebook a Şcolii de machiaj Luciana Sasu sau pagina oficială a evenimentului.

https://www.facebook.com/events/676278425722718/

Ți-a plăcut articolul? Fii generos și împarte-l cu prietenii.

Despre autor

ADAUGĂ UN COMENTARIU

Close