Am aflat de concursul Spring SuperBlog 2013 anul acesta, dintr-o greșeală. Și mi-a plăcut. Mi-a plăcut atât de mult încât m-am înscris și nu am ezitat. Indiferent de punctaj, am continuat. M-am luptat cu oboseala, cu timpul, cu lenea, cu inspirația, cu răbdarea. M-am agitat, m-am bucurat, m-am distrat, m-am minunat, m-am enervat și relaxat. A fost momentul care m-a determinat sa reîncep să scriu pe blog. Concursul m-a provocat la creativitate și imaginație. Și chiar dacă am lăsat ca deobicei lucrurile pe ultimul moment și am strâns la colecție multe puncte de penalizare pentru întârzieri, m-am încăpățânat și nu am renunțat.

Eu spun că scriu pe blog texte despre gânduri, oameni și evenimente. Și insist că o fac atât din plăcere, cât și din dorința de a mă dezvolta personal și profesional cât mai armonios. De ce? Pentru că sunt pasionată de jurnalism, îndrăgostită de marketing, curioasă și perfecţionistă, încăpăţânată și optimistă, creativă şi deosebită. 🙂 Nu sunt încă o super-bloggeriță, dar aș putea să fiu. Pentru că scrisul mă întregește. Mă ajută să ascund emotivitatea care mă împiedică de multe ori să îmi arăt adevăratele calități. Așa că mă las sedusă de blogging. Pentru că, așa cum spuneam la început de drum:

„E atractiv și arătos. Poate că nu e perfect, dar e exact așa cum îmi place mie. Îmi știe aproape fiecare gând și îmi satisface imaginația exact așa cum îmi doresc. Nu e modest și nici cicălitor. Mă cunoaște cel mai bine și are încredere în mine. Știe ce pot și de aceea mă susține. Încă nu îmi aduce reproșuri și mă lasă să fac doar ce vreau eu. Mă sfătuiește mereu să îmi las imaginația să plutească și de astăzi chiar am să-l ascult.

Poate fi hazliu, alte ori plicticos, dar mereu are ceva de spus și îmi aduce zâmbete și stări necunoscute până acum. Rutina nu a intervenit încă. Suntem abia la început! Mă ajută, însă, să mă perfecționez și, deocamdată, nu mă enervează. Mă acceptă așa cum sunt și e îndrăgostit, încă, de cuvintele pe care i le rostesc în fiecare zi. Ideile astea multe, mă întreb, cât oare mai puteau să-ncapă în cap? Mă îndeamnă să le scot afară. Mai cu emoții, mai cu teamă, le strâng pe toate-n brațe și le adun, de acum, pe blog!“

Sunt un blogger la început de drum. Mă îndemn zi de zi să fiu mai bun și să mă dezvolt tot mai mult. În textele pe care le scriu îmi expun sentimentele și felul meu de a fi. Un text nu e simplu text, așa cum nici cuvintele nu-s doar cuvinte și nici ideile nu-s simple. De găsit, de împachetat, de ilustrat. Aloc mult timp pasiunii mele. Totul trebuie să iasă perfect. Ceea ce simt eu, trebuie să simtă și publicul meu. El este unul ambițios, interesat, motivat și pasionat. De oameni, de carieră, de frumos.

Să fiu partener media al viitoarei ediții SuperBlog ar fi o emoție si o dorință mare pentru mine. Și așa cum nu am renunțat la concurs, nici la ideea asta nu am să renunț. Pentru că îmi place promovarea. PR-ul. Jurnalismul. Marketingul. Oamenii. Și SuperBlog. Poate că nu sunt un bun concurent, dar asta cu promovarea aș vrea să o încerc, pentru că știu că mă pricep și pot.

                                                                                                                                                                                                                                                                             Articol participant la:

Ți-a plăcut articolul? Fii generos și împarte-l cu prietenii.

Despre autor

ADAUGĂ UN COMENTARIU

Close