În primăvară am fost supărată că nu am participat la Social Media Summit Iași. Am aflat târziu și am rămas fără loc. M-am tot întrebat cum va fi, cum a fost, am citit articole despre, am urmărit pozele și postările de pe Facebook. Și m-am supărat și mai tare când am văzut ce fain a fost. Acum însă dorințele mele își iau revanșa. Pe 10 iunie voi fi unul dintre cei 30 de norocoși care vor participa la Social Media for Students (SM4S).

Ce fac la SM4S? Dedic timp pasiunii mele, dezvoltării mele, curiozităților mele. Descopăr idei, speakeri, participanți, îmi pun la bătaie creativitatea, cunoștințele și emotivitatea.

De ce spun asta? Pentru că evenimentul va fi stucturat în 4 sesiuni. În prima și a doua parte voi fi atentă la temele prezentate de către speakerii specialiști, în a treia voi avea ocazia să fac parte dintr-o echipă și să rezolvăm un brief, iar în ultima parte să prezentăm proiectul pe care l-am realizat în fața juriului, urmând să primim feedback.

Organizatorii spun despre SM4S că este un training gratuit de accelerare și aprofundare a formării de bază în social media adresat studenților ieșeni de la specializarea Comunicare și Relații Publice, Marketing și Comunicare în Afaceri, cu un nivel minim de experiență/cunoștințe în domeniu. Iar tot ce pot să spun eu este că abia aștept să particip.

Speakerii acestei ediții sunt: Ines Prodan, Adrian Monoranu, Anca Balaban, George Teioșanu, Anca Gîlcă, Adrian Nechifor și Sergiu Scripca.

Evenimentul este organizat de Cristian Manafu și Anca Balaban și implementat cu sprijinul Asociației AsdMARK (unde sunt de puține zile noul coordonator al Departamentului de Proiecte) și Asociației PRIME Iași.

 

Temele abordate la această ediţie sunt:

 

 • care sunt principalele platforme sociale;
 • cum ajută social media companiile, cum le pot folosi atât pentru PR, cât și pentru Marketing;
 • cum trebuie să arate strategia de social media;
 • cum se monitorizează brandul în social media;
 • cum se face un blog de succes;
 • cum se interacționează cu bloggerii;
 • cum se creează paginile de Facebook de succes.

 

De ce vă spun toate astea? Pentru că nu vreau să vă supărați că nu ați putut să participați, ci să vă bucuraţi şi să vă antrenaţi. Vă spun eu cum a fost. Şi va mai urma o ediţie. Până atunci însă puteţi să vă informaţi. Aici.

Ți-a plăcut articolul? Fii generos și împarte-l cu prietenii.

Despre autor

2 Comments

 1. “unde sunt de puține zile noul Coordonar al Departamentului de Proiecte <3 " e partea pentru care.. nu am apucat sa te felicit! 🙂
  Welcome on board dear Andra!

  • Mulţuuumesc. 😛 Mă gândeam că ai să mă cerţi că mă laud. :)) Felicitări şi ţie, abia aştept să ne apucăm de treabă. Şiiii, multe felicitări pentru eveniment. Abia aştept să vină 10 iunie. 🙂

ADAUGĂ UN COMENTARIU

Close