De când nu ați mai făcut ceva? Ceva altceva. Ceva diferit. Ceva dorit. Ceva inedit. Ceva care să vă facă mintea, sufletul, corpul și inima să strălucească? Indiferent de când, vă invit la Bal. Și nu orice fel de bal, ci Balul de la Castel, care își deschide porțile în întâmpinarea eleganței, în întâmpinarea generozității, în întâmpinarea TA. Când? Pe 30 mai 2013, începând cu ora 19.00, la Restaurantul La Castel.

Balul de la Castel este evenimentul a cărui unicitate poate fi trăită în seara de 30 mai printr-o îmbinare perfectă a filantropiei cu frumuseţea vremurilor de altădată. Este un exerciţiu de generozitate pe care îl propunem tuturor celor care înţeleg că dincolo de grijile cotidianului sunt oamenii care vor şi pot să schimbe destine“, spune Diana Păiuş, manager zonal al Fundaţiei Serviciilor Sociale Bethany.

Oaspeții prezenți în sala de bal vor avea parte de momente de balet, susținute de artişti ai Operei Naţionale Române, de acorduri muzicale de pian si vioară, de preparate culinare rafinate, evantaie din dantelă, rochii elegante și o licitație caritabilă cu obiecte de artă create de celebri artiști români, precum Felix Aftene, Constantin Baciu, Constantin Tofan, Daniela Grapă, Dragoş Pătraşcu şi Zamfira Bârzu, și donate special pentru acest eveniment.

De asemenea, alături de gazdele balului, Irina Păcurariu şi Adrian Păduraru, oaspeții vor avea parte de momente unice pe ringul de dans, în acorduri din repertoriul franţuzesc al sfârşitului de secol al XIX-lea. Şi, nu în ultimul rând, vor avea parte de trăiri intense și amintiri.

Evenimentul se află la a doua ediție și este organizat de Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany împreună cu Hotel Restaurant La Castel şi Agenţia The Gathering. Participarea se face pe bază de invitații-donaţii. Așa că dacă vă gândiți deja la ringul de dans, la atmosfera elegantă, la magia momentului, la iscălirea poveștii cu final fericit, Poftiți la Bal și la mai multe detalii aici.

 

Ți-a plăcut articolul? Fii generos și împarte-l cu prietenii.

Despre autor

ADAUGĂ UN COMENTARIU

Close