N-am să vă spun prea multe, dar trebuie să vă spun. Mie îmi place mult să conduc. Îmi place să conduc mașina pentru că îmi dă la schimb starea aceea de „eu pot“. Dar nu despre asta vorbim noi aici. Mie îmi place să conduc, dar atunci când se închide o stradă întreagă special pentru mine și pentru tine, renunţ la maşină şi mă conduc pe jos direct până acolo.

Începe Street Delivery la Iaşi, deci. Şi nu ţine o zi sau două, ci trei. Şi nu oriunde, ci pe Strada Vasile Pogor. Şi nu oricum, ci cu peste 70 de activități și proiecte din domeniile arhitectură, artă, performing arts, muzică, teatru, film, ateliere, activități sportive, activități pentru copii, food. Şi nu cu oricine, ci cu invitaţi pe măsură.

Scopul evenimentului? Proclamarea egalității între pietoni, bicicliști și șoferi. Educarea spiritului civic al comunității, dar și a receptivității în ceea ce privește arta. Promovarea patrimoniului și a arhitecturii de calitate.

Când? 14, 15 şi 16 iunie 2013.

Unde? Strada Vasile Pogor.

Program? Aici.

 

Nu știu voi, dar eu de când aștept să nu mai văd doar în poze o stradă plină cu umbrele colorate. Așadar, camera foto în buzunar? Bifat!

www.washingtonpost.com

Ți-a plăcut articolul? Fii generos și împarte-l cu prietenii.

Despre autor

ADAUGĂ UN COMENTARIU

Close