Dacă ești student interesat de dezvoltarea ta personală şi profesională, iar pasiunea ta este Marketingul, IT-ul, Antreprenoriatul sau Ingineria, am o veste super bună pentru tine.

AIESEC, organizația internațională condusă de tineri, ce reunește 86.000 de membri din peste 113 ţări, desfășoară un proiect implementat simultan în 12 orașe din România, intitulat „AIESEC Academy“.

Ce este „AIESEC Academy? Oportunitatea ta de a-ţi îmbunătăți abilitățile personale şi de a-ţi rezolva problema lipsei de experienţă, atât de necesară pentru tine şi CV-ul tău. Este un proiect de educație non-formală ce constă într-o perioadă de patru săptămâni de traininguri teoretice și workshop-uri susţinute de specialiști din companiile ieșene și de traineri internaționali. Vor fi incluse de asemenea sesiuni dedicate dezvoltării abilităților de vorbit în public, precum şi managementul timpului sau al echipei. Va urma apoi o selecţie a celor mai implicaţi participanţi care vor avea șansa să acceseze stagii de practică în companii de succes din Iași, partenere proiectului.

Eu m-am înscris. Tu ce mai aștepți? Fii curios, intră pe site şi înscrie-te la AIESEC Academy. Mai ai 5 zile la dispoziţie, termenul limită fiind pe 21 martie 2013. Ce spuneţi, ne vedem acolo?

Ți-a plăcut articolul? Fii generos și împarte-l cu prietenii.

Despre autor

ADAUGĂ UN COMENTARIU

Close