Ce mai aștepți? Îți place să participi la evenimente de carieră, să socializezi, să citești și să experimentezi? Ești un student curios, pasionat de oameni frumoși? Atunci înseamnă că trebuie să te înscrii la „Biblioteca Vie“. Aceasta va avea loc miercuri, 11 decembrie 2013, începând cu ora 17.00, la Librăria „Orest Tafrali“, situată în Corpul A al Universității „Alexandru Ioan Cuza“ din Iași.

Da, ediția 10, pe 11.12.(20)13. Aceasta este una aniversară, astfel că vor fi scoase din raft câteva dintre cele mai răsfoite cărți ale edițiilor anterioare. Pentru a participa trebuie doar să completezi formularul de înscriere de aici.

Am mai spus-o, dar „Biblioteca Vie“ este un eveniment la care îmi place foarte mult să particip. Am făcut-o chiar de la prima ediție și întotdeauna am plecat de acolo cu bateriile încărcate, cu ceva nou descoperit despre mine, cu un gând sau mai multe la care să meditez, cu un zâmbet sau mai multe pe care le-am oferit și altora, cu lucrușoare drăguțe primite la eveniment, cu noi numere de telefon în agendă, cu noi add-uri pe Facebook și cu satisfacția și bucuria de a cunoaște oameni noi care trebuiau să fie cunoscuți.

Vei sta la masă cu oameni pe care poate nu i-ai mai întâlnit niciodată și până la final ai să simți că parcă îi cunoști dintotdeauna. Încearcă. Va fi un pic ciudat la început… primele câteva secunde. Apoi nu ai să mai vrei să pleci. Vei găsi acolo exemple, modele sau pur și simplu oameni de la care să te inspiri, în care să te vezi sau de la care să poți învăța ceva pentru tine sau despre tine. Merită să experimentezi ceva nou în fiecare zi. Propun asta pentru miercuri.

Cărțile special pregătite pentru tine sunt:

 Alina Niculiță – Profesor psihopedagog, manager RE-MIND Center Iaşi, Centru educaţional pentru copii, trainer acreditat Mind Lab.

Ines Prodan –  Marketing freelancer.

Luminiţa Iacob – Profesor universitar în cadrul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi.

 

Nicoleta Lupu – Doctor în Fizică, Director General al Institutului Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizică Tehnică – IFT Iași.

Oana Filip – Project Manager la Asociația Industrii Creative.

Raluca Aftene – Jurnalist TVR Iași.

Adrian Cantemir – Psihiatru și Psihoterapeut, Spitalul Clinic de Psihiatrie „Socola“ din Iași și Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa“ din Iași.

Cosmin Vaman – Redactor promovare la Departamentul de Marketing Educaţional al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi, artist.

Daniel Buleu – Director de dezvoltare, Embarcadero Tehnologies.

Gabriel Curcudel aka Krumel – Specialist SEO şi SEM, Advert Point.

Vasile Sorohan – Director la Centrul de Excelență Iași, Inspector de specialitate la Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi, Profesor de chimie la Colegiul „Costache Negruzzi“ Iaşi.

 

Evenimentul este organizat de CIPO, așa cum îl știu pe scurt studenții. Este Centrul de Informare Profesională, Orientare în Carieră și Plasament al Universității „Alexandru Ioan Cuza“ din Iași. Mai pe lung și totuși scurt, este Centrul tău de carieră. Un loc plin de oameni creativi și simpatici, care te încurajează și te ajută să îți găsești și să îți dezvolți aptitudinile personale, printre altele.

Un loc în care am sperat să reușesc să ajung și în care am ajuns. Și îmi place la nebunie. Iar dacă până acum vedeam ce se întâmplă la „Biblioteca Vie“ ca un simplu participant, acum văd ce se întâmplă și în spatele ei, ca voluntar. Și e al naibii de bine. Așa că ne vedem acolo, da? Iar până la răsfoitul cărților, poți răsfoi altfel de pagini.

Ți-a plăcut articolul? Fii generos și împarte-l cu prietenii.

Despre autor

ADAUGĂ UN COMENTARIU

Close