Nu știu voi cum sunteți, dar eu sunt destul de paralelă cu noua tehnologie care are așa o forță puternică de a evolua constant. Uneori o invidiez. Reușește să îndeplinească dorințe, să îmbunătățească vieți, să schimbe mentalități. Uneori aș vrea să pot face și eu asta mai des. Dar nu prea pot. Așa că o apreciez pe ea, tehnologia, așa cum e, cu bune și cu rele, la bine și la greu. Își pune mereu în cap să evolueze, să se dezvolte în permanență și ne susține și pe noi să o facem. Ne-a demonstrat însă, în nenumărate rânduri, că ne este frică de schimbare. De câte ori nu am privit nouătățile cu un dispreț neînțeles, de parcă nu am fi știut că în final le vom iubi.

Să detaliem problema. Uneori, când am răbdarea necesară, mai vizitez câte un magazin online. Mai am și eu unele curiozități tehnologice, chiar dacă, să spunem, sunt începătoare. Descopăr tot felul de produse, descrieri, prețuri, comentarii și altele. E amuzant. Uneori. Uneori e reconfortant, alteori e pur și simplu dezamăgitor. Acum însă a fost total îmbucurător. Cu un râs mai mult plâns, ceea ce am văzut mi-a adus aminte de prima mea întâlnire cu epilatorul. Care n-a fost chiar așa grozavă sau romantică. De cea cu ceară ce să vă mai spun…  Voi vă mai amintiți, fetelor?

Un chin. Aud mereu că ar trebui să ne bucurăm și să apreciem ceea ce avem. Ei bine, da. Dar nu! Când vine vorba despre asta, nu! Vrem întotdeauna mult mai mult și mă refer aici la mai plăcut, mai rapid, mai ușor de întreținut. Fără adevărate simfonii de urlete, cascade de lacrimi și timp dureros de mult. Deci da, nu ne mulțumim cu ce avem. Pentru că nu avem. N-avem de ăsta nou: Epilator cu lumină pulsată, IPL, epilare definitivă.

De ce nu avem? Pentru că ne e frică de nou. Sau pentru că nu am știut până acum de el.  Noul trebuie încercat, nu criticat. Noul înseamnă curaj. Noul ne ține ancorați în prezent. Îmi place noul mai mult decât durerea. Așa că sigur voi renunța la traumele specifice momentului pentru a fi în lumina ledurilor cu lumină intensă. E clar și definitiv!

Priviți și vă minunați. E el, epilatorul cu IPL. Detalii, oferte, promoții, reduceri, aici. Curaj. 

                                                                                                                                                                             Articol participant la:

 

 

 

Ți-a plăcut articolul? Fii generos și împarte-l cu prietenii.

Despre autor

ADAUGĂ UN COMENTARIU

Close