Dacă ești student mâncător de informații proaspete, în căutare de idei și exemple personale pentru a-ți contura mai bine traseul personal și profesional, ești așteptat pe 15 mai 2013, în sala de conferinţe a Palas Mall, începând cu ora 18:00, la „Ziua Studentului Antreprenor.

Aşa că dacă ești student și vrei să fii antreprenor, pe 15 mai e ziua ta. Nu poți să n-o sărbătorești așa cum se cuvine. Vei avea parte de invitați cu povești, joburi și afaceri de succes ca George Oprea (Outdoor 360), Ciprian Ionescu (September Media), Alexandru Grigoraş (PR specialist la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi) şi Maricica Mihăilă (CIPO – Centrul de Informare Profesională, Orientare în Carieră şi Plasament).

Vei putea să socializezi cu ei și cu alți tineri la fel ca tine, vei pune întrebări, vei scăpa de unele îndoieli, vei dobândi altele noi, vei învăța lucruri neștiute și vei conștientiza ceea ce poate știai, dar nu aplicai.

Intrarea este liberă. Tot ceea ce trebuie să faci este să te înscrii aici, să îți faci timp și chef să mergi, să fii atent, să înveți tot ce se poate și să nu uiți să le pui în aplicare.

Evenimentul este organizat, în cadrul FestudIS, de către Asociaţia Studenţilor Francofoni din Iaşi pentru tine și antreprenorul din tine. Scapă de curiozități și începe să pregătești întrebările pentru invitaţi. Nu vrei să ratezi vreo una, nu-i așa?

Ți-a plăcut articolul? Fii generos și împarte-l cu prietenii.

Despre autor

ADAUGĂ UN COMENTARIU

Close