Eu nu urmăresc meciurile de fotbal. Poate că nici voi. Dar cine nu ar vrea să joace fotbal cu profesorii săi și cine nu ar vrea să vadă asta? Le puteți face pe amândouă, la SuPORTing. Când? Joi, 16 mai 2013, începând cu ora 17.00, la Sala Polivalentă.

Să vă explic. SuPORTing este un proiect sportiv caritabil organizat de Asociația Studenților din Domeniul Marketingului – AsdMARK. De ce caritabil? Pentru că AsdMARK nu tinde să schimbe lumea, dar încearcă să o facă mai bună. Cum? Ajutând și, în același timp, distrând.

Evenimentul se află la a V-a ediție și constă într-un meci caritabil de fotbal între profesorii și studenții Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor (FEAA) din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza“ Iași (UAIC). Da, studenți și profesori. Pentru că vrem cu toții să ajutăm o fetiță de 7 ani să audă. Micuța Maia. Ea este în clasa întâi la Liceul Teoretic „I.C.Brătianu“ Iaşi și îi place asta. Doar că i-ar plăcea și mai tare dacă tăcerea și confuzia ar dispărea.

I-ar fi mai ușor să simtă bucuria sunetelor cu două proteze auditive noi. Ele ar ajunge la 1.000 de euro, sumă ce o nedumerește și mai tare pentru că familia ei se descurcă şi așa destul de greu cu venitul care provine de la pensia tatălui, de 1.063 de lei, şi pensia de handicap a mamei de 293 de lei. Iar ea mai are două surori. Gemene. Care au un anișor. În 2008, a reușit să audă râsete cu ajutorul oamenilor care i-au dăruit primele sale proteze auditive. Încet, încet ele s-au stricat. Iar acum noi o putem ajuta să audă din nou. Cum? Cumpărând bilet. Prețul este de 5 lei, dar poți dona și mai mult dacă ai și vrei.

Ca să joci trebuie să fii student la FEAA. Dar dacă îți dorești foarte tare și ești student la altă Facultate, poți să mă anunți. După asta, trebuie să mai treci o simplă etapă. Să-ți convingi 10 prieteni, colegi, rude, apropiați, inamici sau pe cine mai vrei tu să cumpere bilete de la tine și să îți țină sau nu pumnii la meci. Și, în final, nu te panica. Joacă cum știi tu mai bine! Profesorii nu te vor sancționa, ci doar felicita pentru ambiția și bunăvoința de a participa și ajuta.

Așadar, nu uita. Joi, 16 mai 2013, începând cu ora 17.00, la Sala Polivalentă. Pentru mine va fi prima dată când voi participa. Vă aștept și pe voi să facem galerie. Sunt sigură că ați vrea ca și Maia să audă asta. Așa că este foarte simplu. Vă luați bilet, jucați sau doar priviți, țipați, vă bucurați, ieșiți, vă relaxați și ajutați. Oricine poate cumpăra și participa.

Biletele s-au pus deja în vânzare și se pot achiziționa inclusiv în ziua evenimentului de la membrii asdMARK și de la standul dedicat, situat la parter FEAA, Corp B, UAIC. De asemenea, contactându-le pe membrele Asociației AsdMARK:

Hai să facem galerie pentru Maia!

Ți-a plăcut articolul? Fii generos și împarte-l cu prietenii.

Despre autor

ADAUGĂ UN COMENTARIU

Close