Știm deja care sunt cele mai importante subiecte ale momentului și mai știm că știrile sunt pe repeat în toate publicațiile. Așa că astăzi m-am gândit să discriminăm femeile și să facem o altfel de trecere în revistă a știrilor internaționale: cu și despre bărbați, pentru femei. În competiție:  Gândul.info și Adevărul.ro.

 

  • Din Gândul.info aflăm ce fel de femei preferă bărbații. Nu v-aţi prins? Cele care PAR „prostuțe“ şi „mai puțin rezistente la alcool“. De ce? S-a constatat că acestea sunt „considerate mai atractive decât cele sigure pe ele“. Când vine vorba de relații de lungă durată însă bărbații sunt cam indeciși. Cine îi mai înțelege?
  • În fine, când se hotărăsc, tot Gândul.info îi anunță că vor scăpa de teama apariției urmașilor nepoftiți. Cum? Concurând cu femeile în materie de pilule contraceptive. Într-un deceniu, vor apărea în farmacii!
  • Iar după ce s-au liniștit, aceștia își pot invita iubitele la „cea mai bizară cină din lume“, după cum citim în  Adevarul.ro. Un banchet din Japonia ar fi locul potrivit: „s-au gătit, asezonat şi servit organe genitale“. Cine ar refuza o cină de 1.250 de dolari?

 

Poftă de știri să aveți!

Ți-a plăcut articolul? Fii generos și împarte-l cu prietenii.

Despre autor

ADAUGĂ UN COMENTARIU

Close