Cadourile sunt o sursă de energie pozitivă pentru mine. Și nu contează ce sau de la cine vine, cum și de ce vine. Primirea sau oferirea unui cadou reprezintă un schimb de energii, un moment intens de trăiri, nedumeriri și bucurii. Pentru mine nu există cadoul perfect. Pentru mine orice cadou e perfect. Un cadou perfect poate fi chiar și numai ideea de a-l primi. Gândul acela special pentru mine e un cadou strălucit și inedit.

Dar tocmai că atunci când vine vorba despre cadouri ne gândim instant și cu extaz cum le vom primi sau oferi noi celor dragi. Și mai rar ne gândim noi la noi. La ce ne-am putea dărui noi. Mi-a plăcut întotdeauna să încurajez ideea aceasta de a ne oferi singuri un dar. De ce? Pentru că e un prilej bun de a ne da seama cam cât de bine ne cunoaștem. Cam cât de mult ne prețuim și ne iubim. E un mod de ne reîncărca energiile, de a ne demonstra nouă că avem un strop de timp și pentru noi și că atunci contăm. Atunci chiar cauți , răscolești, încerci să îți dai seama ceea ce-ți dorești. Și cel mai frumos e că până în ultimul moment nu te aștepți să îl și găsești. Dar reușești.

Eu obișnuiesc să îmi fac des cadou astfel de momente cu cadou. Le proiectez cu grijă și emoție în gândul meu și aștept nerăbdătoare să mi le ofer. Indiferent de ce fel, de cât e de mititel, îmi conturează zâmbetul și mă face să strălucesc odată cu el. În funcție de ceea ce simt pe moment, îl aleg. Acum realizez că în momente de singurătate sau nesiguranță mă restructurează. Și cel mai adesea, prefer ceasurile. De mână sau de pus la gât, ceasurile mă energizează. Mă liniștesc. Mă fac să mă gândesc că timpul nu e bine să îl risipesc și că eu, împreună cu timpul meu, contez. Și că trebuie să reușesc să fac tot ceea îmi doresc, să mă automotivez, să lucrez cu mine ca să am succes.

Pe lângă ceasuri, dacă stau să mă gândesc, aș mai avea un cadou perfect la care visez. Și da, aș vrea să îmi ofer mașina visurilor, călătoria visurilor, locul de muncă al visurilor sau firma visurilor. Dar nu. Aș vrea să îmi ofer cât mai multe gânduri și idei. Să le împachetez cu succes și să mi le dăruiesc. Ca să am din ce să mă hrănesc și cum să lucrez cu interes. Ideile mă ajută să mă deosebesc, să pot să îmi fac job-ul la care țintesc așa cum îmi doresc. Ideile mă fac să cresc și să îmi dovedesc că evoluez, că merită să încerc să avansez. Așa că am să-mi fac în dar idei. Idei prin care să ajung să strălucesc.

 

                                                                                                                                                                         Articol participant la:

Ți-a plăcut articolul? Fii generos și împarte-l cu prietenii.

Despre autor

ADAUGĂ UN COMENTARIU

Close