Când ești student ești acaparat zilnic de tot felul de activități. Uneori atât de multe încât ți-ai dori să le faci pe toate. Nu știi întotdeauna cum să alegi, așa că ori le faci pe toate, ori nu le faci deloc. Să le faci pe toate n-ar fi rău, să le faci pe toate foarte bine ar fi ideal, dar să nu le faci deloc ar fi frustrant.

Studenția înseamnă mai mult decât cursuri, seminarii, proiecte sau petreceri. Înseamnă timp pentru tine să te dezvolți, să afli cine ești și cine vrei să fii. Și chiar nu cred că vrei pur și simplu să îl irosești.

https://www.facebook.com/StudentDinProvincie

Nu știi cum să începi? Uite cum poți să alegi. Dacă ești iubitor de marketing și vrei să faci parte dintr-o asociație studențească care iubește marketingul la fel de mult ca și tine înseamnă că ne lipsești din echipă. Asociația Studenților din Domeniul Marketingului – AsdMARK recrutează studenți cu 100% dragoste de marketing. Așa că dacă vrei să ai parte de o altfel de studenție, de prieteni noi cu aceleași pasiuni ca și tine, de oportunități de a interacţiona cu persoane din mediul business, de experiență în domeniul tău preferat și de un loc în care să-ți pui în aplicare ideile, înscrie-te și devino membru în echipa noastră.

Ce mai aștepți? Completează formularul de înscriere (aici) până duminică, 27 octombrie 2013 inclusiv, și vino să ne dezvoltăm pasiunea împreună.

Iar ca să te cunoaștem și să ne cunoști mai bine, te invităm și te așteptăm marți, 22 octombrie 2013, la evenimentul dedicat prezentării asociației. Acesta va avea loc la ora 20.30, în corpul B al Universității „Al.I. Cuza“ Iași (clădirea FEAA), sala B618 (etajul 3).

Vei putea să-ți satisfaci curiozități și să cunoști întreaga echipă. Nu ezita să-ți pregătești întrebări și să-ți convingi și alți prieteni să te însoțească. Vei putea descoperi ce departament ți se potrivește mai bine, de ce ar trebui să faci parte din el, care sunt proiectele de suflet ale asociației și numeroase alte informații. Mai mult, vei primi cadou zâmbete la pachet și voie bună la fața locului. Ne vedem acolo, da?

Ți-a plăcut articolul? Fii generos și împarte-l cu prietenii.

Despre autor

ADAUGĂ UN COMENTARIU

Close