Doar două zile de filmări și orașul a-mpânzit de vedetismele holliwoodiene. Totul a început ca o joacă, ca o distracție. Nici nu ne-a trecut prin cap că se va transforma într-o treabă serioasă și responsabilă. Fiecare a trebuit să își asume rolul ales pentru a ieși ceea ce a ieșit. Un Fiasco reușit. Un filmuleț simpatic cu câteva întorsături spontane, momente scurte de umor și melodii intense, cam câte pot încăpea într-un scurtmetraj de 4 minute și jumătate.

Împușcături, serviete cu bani, vise exotice pe bloc, românce și rusoaice sexy sunt doar câteva dintre petele de culoare amestecate în film. Dar reușita a presupus multe bătăi de cap. Un amalgam de personaje, stări, sentimente, țipete, chicoteli, nemulțumiri și situații neașteptate.

Filmulețul a fost produs de nouă studenți de la Jurnalism, cu ajutorul domnului profesor Alex Condurache. Mai exact 8 fete și un băiat, adică Trupa de Șoc (formată din Andra – eu, Loredana, Eliza, Monica, Cris, Teo, Daniela, Cristina și Mihai). Cu așa un număr mare de fete, oricine s-ar fi așteptat să iasă ceva siropos și sensibil… N-a fost așa. De la idee, scenariu, recuzită, până la replici și filmat, totul a rămas cu încredere pe umerii minților noastre.

Prima dorință a fost să iasă ceva, apoi am vrut să iasă ceva bine, apoi ceva cât mai intens. Nu știm exact cum a ieșit, dar satisfacția, imaginația și experiența caștigate cu ocazia acestui proiect nebunesc nu cunoaște margini. Iar voi urmează doar să îl vizionați și, poate, să vă amuzați. Studenții au idei trăsnite. Dar nu fără ajutorul profesorilor lor, adorabil de trăsniți.

 

Unul dintre cele mai frumoase proiecte realizate pe parcursul celor trei ani de Jurnalism.

Ți-a plăcut articolul? Fii generos și împarte-l cu prietenii.

Despre autor

4 Comments

  1. Pot spune cu mîna pe inimă că e cel mai frumos proiect! Cel mai nebun, cel mai incitant, cel mai controversat! E proiectul nostru, al Trupei de Șoc!!! :X

  2. Superb :* Si in opinia mea acesta a fost un super proiect care a format echipa ” Trupa de Soc”. O experienta de vis in care am invatat unii de la altii :D. Prea frumos!!!!

ADAUGĂ UN COMENTARIU

Close